Lørdag den 30. april 2021

Vi har ikke været så flittige til at opdatere hjemmesiden, men har i stedet lagt mange videoer og billeder op på vores Facebookside, https://www.facebook.com/groups/544257282748362. Det går fint med hvalpene, i dag har de sammenlagt været ude i haven i 2½ time i det skønne forårsvejr. Det giver anledning til en masse leg og en dejlig naturlig træthed bagefter.

Lørdag den 20. marts 2021

Baya fødte i tirsdags fem hvalpe, fire hanner og en tæve ????❤️. Det viste sig at blive en lidt mere begivenhedsrig fødsel, end vi havde håbet, da veerne gik i stå efter de første tre. Så afsted til Dr. Dyr kl. otte om aftenen, hvor et skud hormon/kalk heldigvis fik gang i fødslen igen. Hvalp nr. fire blev født hos dyrlægen, og så mente han, at vi sagtens kunne nå hjem, inden nr. fem kom. Det kunne vi ikke – den sidste hvalp blev født i bunden af bilen, da vi havde kørt i ca. fem minutter!

Her efter fire dage går tiden med at spise og sove. Baya kan lige lokkes med ud og gå en kort tur to gange om dagen, ellers ligger hun i kassen hos hvalpene eller lige ved siden af, når hun får det for varmt.

21. januar 2021

Baya blev parret torsdag og fredag i sidste uge. Der var stor gensynsglæde hos de to hovedpersoner,
og parringen forløb fint. Nu krydser vi fingre og venter i spænding.