6. april 2019

Desværre går tingene ikke altid helt efter planen. Vi fik Baya scannet i går, og der er ingen hvalpe i hende. Vi er meget kede af det, både fordi vi havde glædet os til at få hvalpe, men også fordi det ville være dejligt at prøve et forårskuld. A- og B-kuldet er begge fra efteråret.

Men vi må op på hesten igen, og da vi tror så meget på kombinationen mellem Baya og Amir (Cato), prøver vi igen til september. Det bliver så endnu et efterårskuld, men det er åbenbart vores lod …

I mellemtiden kan vi glæde os over, at Svishaves Bine er med hvalpe og er sat til at føde i starten af maj. Det bliver spændende at følge.

Baya og Cato – “ja, vi glæder os da bare til en tur mere”!

Nej, det er vist ikke helt rigtigt

Bagefter kan det være godt med lidt græs!

10. marts 2019

Så blev Baya endelig parret med Cato (Amir). Det er altid spændende at se, om alt går efter planen, når man har gået og ventet på, at tæven kommer i løbetid. Denne gang skulle vi ‘kun’ til Nordjylland, og det gjorde selvfølgelig logistikken lidt nemmere, at det hele skulle ske i en weekend.

Med to hunde, der aldrig har prøvet at parre tidligere, er der selvfølgelig lidt begyndervanskeligheder, men de var nu hurtige til at lære! I går var det regn og rusk, men det lykkedes at gennemføre parringen under tag. I dag var det til gengæld høj himmel og solskin, og så var det muligt at tage en del billeder af de to turtelduer.

Nu venter vi spændt, og forhåbentlig kommer der hvalpe omkring den 11. maj. Vi glæder os! Følg os enten her på siden eller på Facebook. Læs mere om Cato her.