30. juli 2017

Ved DMK’s schweissprøve i Thy i går stillede Ib op med både Baya og Bina. Baya på et tre timers spor og Bina på et 20 timers spor. Begge hunde bestod med 1. præmie.

Det var slet ikke meningen, at Bina skulle til flere prøver. Hun er trods alt blevet ni år. Men i løbet af vores to ugers sommerferie i Skagen, fandt Ib ud af, at Bina bestemt ikke har glemt, hvad det vil sige at gå et spor. Også selv om det er fire år siden, hun sidst har gået et 20 timers spor. 

Ib trænede spor med Baya, og for sjov lod han Bina gå sporet dagen efter. Hun klarede det fantastisk flot, og da hun også hurtigt opfangede arbejdet med wiedergangen, blev vi enige om, at det kunne være sjovt at tage hende til prøve. Ib tilmeldte derfor begge hunde til prøven i Thy.

20 timers sporet var udfordrende, men Bina løste opgaven. Baya gik sit spor på bare seks minutter, så vi er med rette meget stolte af vores to dygtige hunde.

1. juli 2017

Svishaves Baya bestod i dag DJU’s apporteringsprøve med 30 points

12. juni 2017

De sidste to weekender har budt på gode resultater for Svishaves B-kuld. Lørdag den 3. juni deltog vi i DMK’s Holdapportering, som i år blev holdt i det skønne Thy. Vi havde aftalt at stille med et unghundehold med Bine, Balto, Baya og Hedeskovs Kritte. Holdnavnet var Team Svishave elsker Kritte.

Desværre blev Jørgen og Bine nødt til at melde fra med kort varsel, og jagten gik ind for at finde en substitut.Vi var så heldige at få kontakt med Kurt Olesen og Bella, som gerne ville deltage. Efter en dejlig dag med godt vejr, godt selskab, gode oplevelser og masser af skønne münsterländere, blev Team Svishave elsker Kritte det bedste unghundehold, og Bella blev tilmed dagens bedste unghund. 

Søndag den 11. juni deltog både Bine og Baya ved FJD-udstillingen i Vissenbjerg. Baya fik very good, mens Bine fik excellent med CK, blev 1. vinder i Åben Klasse og dagens 3. bedste tæve. Så flot! Et stort tillykke til Bine, Marianna og Jørgen.

Fra venstre: Henrik med Balto, Kurt med Bella, Ib med Baya, og Sussie med Kritte.

Bine i Vissenbjerg