3. august 2013

To af Kennel Svishaves A-kuld deltog i dag ved DMK’s udstilling i Bredsten. Vinder af juniorklassen, tæver, blev Svishaves Asta, som fik ‘Excellent’, mens vores egen, Svishaves Aura, fik ‘Very good’ og en tredje plads i klassen. Et stort tillykke til Asta, Jette og Jan.

På billedet ses Asta (tv) sammen med Aura i midten og mor Bina.

20. april 2013

Aura og Ib var i dag til afsluttende prøve i grunddressur i den lokale jagthundeklub. Med 39 ud af 40 points vandt Aura førstepræmie og pokal – oven i købet som yngste hund! Dermed følger hun sin bror Aron, som allerede for halvanden måned hentede sin første pokal.

1. april 2013

I dagene inden påske havde vi besøg af nevø og niecer på 12, 10 og 10 år. Vi gik ture med hundene i plantagen, og børnene hyggede sig med at løbe og tumle i de snedriver, som den kraftige østenvind havde resulteret i.

Efter at børnene rejste, gik vi selv en tur i plantagen med hundene. Som sædvanlig løb de foran os, men pludselig kom Aura tilbage med en nøgle i munden. Det viste sig at være en af børnenes nøgler. Ingen havde på det tidspunkt opdaget, at den var tabt, men især børnenes mor var meget glad for fundet. Vi er naturligvis meget stolte af vores dygtige lille sporhund!

Og det er ikke en aprilsnar!

10. marts 2013

Svishaves Aron har været til afsluttende prøve i lydighed i DMK Esbjerg, hvor han som yngste hund vandt hvalpeklassen med 59 ud af 60 points. Et stort tillykke til Aron og Adolf.

3. marts 2013

I dag har vi nydt det pragtfulde forårsvejr. Ib og Bina var til markprøvetræning, mens Susanne og Aura brugte tiden på at arbejde i haven. Det er jo dejligt, når man kan hjælpes ad – Susanne fjerner de visne stauder, og Aura sørger for at fordele dem rundt på græsplænen!

Det går fint med Auras træning; for en hvalp på kun fire måneder er hun rigtig dygtig. Ud over almindelig lydighed træner hun også schweiss med Ib, og også her er hun dygtig til at følge sporet. 

20. februar 2013

Aura er for et par uger siden begyndt til træning i DMK, og det går rigtig godt. Hun kan både dække og sidde pænt. Og det er ikke spor svært – slet ikke når mor viser hvordan, det skal gøres. At der er lidt ost i farvandet, gør det kun nemmere, når man i øvrigt er en madglad lille hvalp!

26. januar 2013

I søndags havde vi besøg af Asta og hendes forældre. Det var dejligt at se Asta igen, og hold da op, hvor var hun blevet stor! Både Bina og Aura syntes det var hyggeligt med familiebesøg, og efter at de lige havde kigget hinanden lidt an, fandt de to søstre hurtigt ud af, at de havde mange erfaringer at udveksle. Der sker meget på en måned, når man kun er en lille hvalp!

5. januar 2013

Så fandt vi også et nyt hjem til Alto, og alle hvalpene er nu solgt. Bina og Aura hviler ud ovenpå de mange oplevelser, som de har haft sammen med de øvrige syv ‘banditter’.